fredag 14. september 2012

Hverdag og fest i Japan

Lørdag 8. september ble fineste Saraen vår 3 år. Vi feiret med ballonger og kaker og inviterte alle vi kjenner til bursdagsfest. Stor var gleden for Sara som fikk dukkehus med masse innbo til dyrefamilienen sine. Sylvanien families har stått på ønskelista og bestemor, bestefar og Denise har hjulpet til med innbo.




Etterpå koset i oss med deilig koreansk mat. Alt av grønnsaker og kjøtt kommer rått på bordet og steikes på en grill som er senket ned i bordet. Mmmmmm!





Mandag hadde Maya sin første dag i barnehgen. To dager senere startet Sara. 


Utenfor huset vårt. Det er helt greit med tre barn i ei vogn..


Maya og Natsuko på vei til barnehagen - Natsuko bor like ved oss og vi treffer dem ofte på vei til barnehagen.


Fine jenter utenfor porten til barnehagen. Uniformen har de på på vei til og fra Barnehagen.



Inne skifter de til "smock", en forkle-skjorte, og caps.


Uteaktiviteter med sang og lek.





Neste uke skal Maya ha med Bento (matpakke) i barnehagen. Vi har begynt å øve oss. Dette er brødskive som er vært en tur innom en hello kitty- form. Dobbel skive med skinkeost (Saras norske favoritt) gikk ned på høykant. Her ser dere hva de andre ungene får servert i sine bentoer: 
- jeg har litt å jobbe mot. Spesielt med tanke på at disse matboksene tar noe tid å forberede og jeg er ikke noen early bird..



Etter barnehagen på tirsdag dro vi til pappa sin jobb i Shinjuku.
Han jobber like ved siden av Park Hyatt Tokyo. I 51 etasje er det en fin restaurant med utsikt over hele byen. For en utsikt.. Jentene var helt overrasket over hvor stor byen er og hvor langt man kan se om man bare kommer høyt nok opp.


Hverdagen begynner å finne sin rytme, det er allerede to uker siden vi kom tilbake fra Norge/England - og det har gått utrolig fort. Lillebror har begynt å spise litt mat, pappaa har fått seg en ny hobby - han har laget en leke av tre. En stående bilbane. Mammaen er usikker på om det er utstyret eller selve konstrueringen som er mest spennende...





















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar