mandag 23. juli 2012

En uke - fire barn!

Lina, vår gode venninne, kona til Are og mammaen til lille Emma måtte reise til Indonesia denne uka.Turen kom brått på og Emma ble derfor igjen i Tokyo sammen med Are. Barnehagen hennes har bare åpent fra ti til halv tre, og arbeidstidene er litt lengre enn som så - så jeg tilbydde meg å ha Emma.


Her er jentene før vi hentet Emma. De gledet seg veldig, vi måtte slå ihjel litt tid med is - som så bedre ut enn den smakte..

\
Jeg hadde fundert litt på hvordan vi skulle komme oss hjem alle fem. Maya hadde først sagt hun kunne gå. Hun fikk fort "gnagsår". Da var det lurt at Emma kunne sitt på fanget. Så fort ungene var installert i vogna kom vi oss raskt hjem. Pannekaker ble servert og jentene lekte kjempefint!


Vi har ordnet litt på lekerommet. Hengt opp girlander og pyntet med alfabetet og tall på veggen.
Jentene var fornøyd, men ville helst bruke lesekroken som trampoline. Her har de fått leke med kameraet også:







Her er fotografen, minner meg om ei jeg kjenner som var på samme alder for ca 20 år siden..


Også stua begynner å komme seg. Leiligheta blir mer og mer et hjem og det er veldig fint. Det er som hentet ut fra en reklame for IKEA..



Det har ikke blitt så mye blogging i det siste så her er noen bilder fra den siste tiden som har samlet seg opp.

Jentene ble veldig fasinert av denne lille puddelen som friseres og fønes..




Søndag var vi i yoyogiparken, der hadde en fotogruppen med masse utstyr for å lage såpebobler. Jentene fikk både lage og fange bobler...







På veien hjem kom vi forbi en uteligger som hadde koblet på en av fontenene for å vaske klærne sine. Han sendte klær og ting opp i fontenen. Litt av et syn, men ikke så enkelt å forklare jentene at han vasket klærne sine fordi han ikke hadde en plass å bo.




Også denne lille hunden hadde tatt seg en tur i parken, men han var ikke så glad i å gå selv så han tok heldigvis med seg skateboardet sitt. 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar