torsdag 24. mai 2012

Torsdag 24.mai


Jentene var utslitt etter onsdagens aktiviteter så de våknet sent. De  måtte bli dratt ut av senga..


Bare lillebror var våken, men han var heldigvis glad og fornøyd for litt mammatid.



Dagen var kommet for å vaske den første maskinen med klær. Det vil vise seg om det var vellykket..
Her er det bare å trykke play og håpe på det beste!

 

Prosjektet for dagen var å finne sandaler til Sara og komme seg til Kim sin jobb. Vi fant to fine butikker med klær til barn og en lekebutikk like ved der vi bor foreløpig i et kjøpesenter i Roppongi hills


Sara hadde fått gnagsår etter å gått barbeint dagen før. Stakkars lita sa ekspeditrisa og plastret henne opp, før sandalene ble tatt på. 
 

Deretter tok vi undergrunnen til Shinjuku for å se pappas kontor. Heldigvis kom han og møtte oss på stasjonen, for det var et stykke til kontoret og dermed stor fare for at mor ville komme til å gå seg vill. Det er en stor lekeplass utenfor kontoret, der fikk jentene leke i flere timer. Morsomt!

 

 

Sara ble kompis med denne mannen. Han hadde et prosjekt på gang med å skremme ei kråke som lagde rabalder på lekestativene. Her holder han på å teipe sammen flere greiner for å lage en lang så han kunne slå etter kråka.



På vei tilbake til stasjonen klarte vi å gå oss vill. Denne gata så så fristende ut at vi måtte inn og se. Det endte selvfølgelig med at vi ikke fant veien tilbake til stasjonen. Målet mitt er å forsøke å klare meg uten google maps. Det tok derfor en god stund, før vi fant frem til stasjonen. Heldigvis har Tokyo gatekart plassert høvelig rundt omkring. Både jeg og jentene var ganske sliten når vi kom tilbake til leiligheta. Og gangsperra kjennes godt i armer og rygg etter mange timer bak dobbelvogna!

















1 kommentar:

  1. Herlige bilder Anja. Bildene av Noah er helt som å se Kim som baby. Supersnusk :) Utrolig glad for at du blogger !

    SvarSlett